برق

 برق

سدی برای خاموشی تابستان

با توجه به رشد بی‌سابقه مصرف برق و چالش‌های ناترازی در تأمین انرژی، صنعت برق برنامه‌ای جامع برای کاهش مصرف و جلوگیری از خاموشی‌ها تدوین کرده، به‌طوری که ۳۶ بسته مدیریت مصرف از ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد تا میزان مصرف در دوره اوج بار تا ۱۰ هزار مگاوات کاهش یابد.

تقاضا برای انرژی با جهش مصرف برق افزایش یافت

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) روز دوشنبه اعلام کرد افزایش تقاضا برای برق در اقتصادهای توسعه‌ یافته و نوظهور، رشد تقاضای جهانی برای انرژی در سال ۲۰۲۴ را دو برابر سریع‌تر از سال‌های اخیر کرد.

افزایش مصرف انرژی و طرح دولت برای کاهش آن

مصرف انرژی در ایران همواره یکی از چالش‌های اساسی کشور بوده و در سال‌های اخیر روند افزایشی آن نگرانی‌های زیادی را به همراه داشته است. با توجه به رشد تقاضا در بخش‌های مختلف از جمله صنعت، حمل‌ونقل و ساختمان، فشار مضاعفی بر منابع انرژی کشور وارد شده و ضرورت اجرای برنامه‌های بهینه‌سازی را بیش‌ازپیش مطرح کرده است.

خاموشی ساعت زمین، دعوتی برای تغییر در سبک زندگی

هر ساله در آخرین شنبه ماه مارس، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان با خاموش کردن چراغ‌ها و وسایل برقی غیرضروری، در رویداد ساعت زمین شرکت می‌کنند. این حرکت نمادین که از سال ۲۰۰۷ توسط صندوق جهانی طبیعت (WWF) آغاز شد، به یکی از بزرگ‌ترین کمپین‌های محیط زیستی جهان تبدیل شده و هدف آن افزایش آگاهی عمومی درباره تغییرات اقلیمی، مصرف بی‌رویه انرژی و تأثیرات منفی آن بر محیط زیست است.

راهکارهای زنگنه برای مقابله با خاموشی‌ها

رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب و اقتصاد مقاومتی مجلس با تاکید بر اینکه باید به سمت سیاست‌های صرفه‌جویی حرکت کنیم، گفت: البته نباید صرفه‌جویی به معنای فشار به مردم باشد بلکه باید صرفه‌جویی را به عاملی جذاب برای مردم، کارخانه‌ها و کشاورزان تبدیل کنیم.

چشم‌انداز صنعت برق ۱۴۰۴؛ راهکارها و فرصت‌های پیش رو

مدیر گروه آینده‌نگاری و سیاست‌پژوهی پژوهشگاه نیرو گفت: آینده صنعت برق ایران در سال ۱۴۰۴ به تصمیم‌های سیاست‌گذاران و نحوه اجرای برنامه‌های این بخش وابسته است. در حالی که برخی چالش‌های پیشین همچنان پابرجا هستند، فرصت‌هایی برای بهبود و تغییر مسیر نیز وجود دارد. در صورت اصلاح سیاست‌های فعلی، می‌توان به پایداری و توسعه این صنعت امیدوار بود.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی