- با توجه به گسترش نشانههای بهبودی؛ چرخ کارخانه چین میچرخد
- افزایش ۸ میلیون لیتری تولید بنزین در کشور
- سقف تراکنش با ریال دیجیتال چقدر است؟
- توسعه نیروگاههای حرارتی خورشیدی
- توزیع گسترده کره در فروشگاههای سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع میشود
- در اجلاس جهانی تعاون چه گذشت؟
- بازار سهام منفی شد
- سقف معافیتهای مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی مشخص شد
- احتمال ریزش دلار پس از تخلیه هیجانات منطقهای/ نوسان بازار ارز سیاسی است
- پیک تقاضای مصرف برق به ۴۷هزارو ۱۰۹ مگاوات رسید
برق
پیک تقاضای مصرف برق به ۴۷هزارو ۱۰۹ مگاوات رسید
بر اساس گزارش گروه تحلیل عملکرد و گزارشات راهبری شبکه برق کشور، پیک تقاضای مصرف برق در هفته سی و هفتم سال جاری به ۴۷ هزارو ۱۰۹ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۳۹ درصد رشد داشت.
یحیی آل اسحاق: مشکلات امروز اقتصاد ناشی از اعمال سیاستهای غلط است
اقتصادنگار: پیشکسوت حوزه تجارت و عضو هیات امنای بنیاد مستضعفان با حضور در نمایشگاه متافو در گفتگو با خبر نگار اقتصاد نگار اظهار داشت: ناترازی در انرژی و برق و گاز که گرفتار آن هستیم ناشی از این است که کل سیستم ناتراز است.
چرا در پاییز خاموش شدیم؟
درباره برنامه وزارت نیرو برای اعمال خاموشی در فصل سرد سال جاری و چرایی آن، واقعیت این است که طبق آمار میزان مصرف برق زمستان سال گذشته، اوج مصرف برق در این فصل در روزهایی مانند ۱۴ اسفند، ۱۵ بهمن و ۲۱ اسفند رقم خورده که به ترتیب میزان مصرف برق به ۴۵ هزار و ۵۳۷ مگاوات، ۴۵ هزار و ۵۳۰ مگاوات و ۴۵ هزار و ۳۶۵ مگاوات رسید؛ ارقامی که تقریباً ۵۰ درصد کمتر از ظرفیت نامی نیروگاههای کشور است و پاسخگویی به آن در حال حاضر برای صنعت برق تنها مشروط به تأمین سوخت کافی بوده و کار دشواری نیست.
جزئیات محاسبه تعرفه برق مشترکان در ۴ پله
مدیرکل انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر از تغییر تعرفههای برق از ابتدای مهر سال جاری خبر داد و گفت: این تغییرات در تعرفههای خانگی به گونهای است که هزینه برق مشترکان کم مصرف یا زیر الگوی مصرف، یارانهای محاسبه شده و مشترکان بالای الگو با توجه به پلهای که روی آن قرار میگیرند، از یارانه کمتری بهرهمند شده و یا یارانهشان حذف میشود.
پرونده خاموشیهای پاییزی بسته شد
پس از نزدیک به ۱۶ روز اعمال خاموشیهای برنامهریزیشده به دلیل کمبود سوخت نیروگاهها، وزارت نیرو اعلام کرد که این محدودیتها به پایان رسیده و از این پس نیازی به اعمال خاموشی نخواهد بود. این تصمیم پس از افزایش تأمین سوخت نیروگاهها اتخاذ شده است.
مدیریت برق و توسعه معادن، اولویتهای اصلی وزارت صمت
اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت :تلاش میکنیم تأمین برق برای صنعت فولاد را با همکاری تولیدکنندگان و تشکلها مدیریت کنیم. برنامهریزی برای تقسیم و کنترل ساعات قطع و وصل برق ضروری است.
اخلال در روند تولید فولاد به دلیل ناترازی انرژی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت : ناترازی انرژی، روند تولید صنایع را مختل کرده است، امیدواریم با بهبود این شرایط بتوانیم با تمام توان محصولات خود را تولید کنیم.
چگونه خسارتمان را از صنعت برق بگیریم؟
بیمه برق، به عنوان یکی از سیاستهای حمایتی دولت در قبوض برق مشترکان، با هدف جبران خسارات مالی و جانی ناشی از حوادث و بلایای طبیعی طراحی شده است. این بیمه به دو بخش “بیمه خسارت مشترکان” و “بیمه همگانی” تقسیم میشود و مشترکان در صورت بروز حادثه میتوانند پیگیر آن باشند.
افزایش تعرفه پرمصرفها تا ۵ برابر هزینه تامین برق/ ۷۵ درصد مشمول افزایش پلکانی نمیشوند
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه تعرفه برق مشترکان پرمصرف به صورت پلکانی و تا پنج برابر هزینه تامین برق محاسبه میشود، گفت که هزینه تامین برق امسال نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد افزایش داشته و ۷۵ درصد مشترکان، مشمول افزایش پلکانی تعرفه نمیشوند.
ناترازی انرژی یک شبه حل نمیشود
عضو هیات مدیره سندیکای شرکتهای تاسیساتی و صنعتی ایران گفت: هماکنون به وضعیتی رسیدیم که نمیشود توقع داشت که با یک چوب جادویی و بطور آنی مشکل را برطرف کرد بلکه نیاز به عزم و اراده دولت دارد تا با مدیریت صحیح سرمایهگذاران را برای سرمایهگذاری با ارائه تضامین مطمئن ترغیب کند.
- پربازدیدترین ها
- داغ ترین ها