به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، عباس علیآبادی امروز در بیست و ششمین دوره همایش رتبهبندی شرکتهای برتر ایران اظهار کرد: توسعه صنعتی کشور بیشتر در قالب اقدامات فرصتطلبانه اتفاق افتاده به همین جهت معمولاً شاهد ورود فناوریهایی هستیم که عمرشان تمام شده است.
وی افزود: اعتقاد ندارم که همه شرکتهای نیمهتعطیل باید احیا شود؛ چرا که عمر یکسری از فناوریها تمام شده و زیرساختهای آن نیست. همچنین در مواردی هزینههای حمل بیشتر از هزینههای تولید است. بنابراین در ایدرو رصد و صلاحیتسنجی فناوریها صورت گیرد.
علیآبادی با بیان اینکه در همه جای دنیا فساد وجود دارد، گفت: باید مرامنامه برای مدیران پاکدست و جسور توسط تمامی سازمانها و مراجع ذیربط وزارت صمت با همکاری سازمان بازرسی کل کشور تدوین شود و از ظرفیت مدیران پاکدست در حوزه صنعت و تولید بهره برد.
وزیر صمت با اشاره به اینکه جهتدهی رشد صنعتی پایدار بر اساس صادرات محور بودن است، گفت: نیاز است شرکتهای بزرگ در عرصه بینالمللی حضور پیدا کرده و به رقابت بپردازند. البته تشکیل سرمایه یکی از مهمترین مسائل شرکتهاست.
وی با اشاره به اینکه رتبهبندی شرکتهای برتر برای شفافسازی فضای کسب و کار و میزان اثرگذاری مهم است، گفت: امسال در رتبهبندی ۵۰۰ شرکت، ۶۱ شرکت دانش بنیان و در ۱۰۰ شرکت برتر، پنج شرکت دانش بنیان حضور داشتند. شرکتهای دانش بنیان در حوزههای فناوریهای اطلاعات و ارتباطات، فناوریهای شیمیایی، ماشینآلات و تجهیزات پیشرفته، برقیسازی، داروسازی و تجاریسازی حائز رتبههای خوبی شدند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد خوبی داشته است.