ضریب پیچیدگی پالایشگاه تهران به ۱۲.۷ می‌رسد

ضریب پیچیدگی پالایشگاه تهران به ۱۲.۷ می‌رسد

مدیر عامل پالایشگاه تهران از برنامه‌های این پالایشگاه برای افزایش ضریب پیچیدگی به عدد ۱۲.۷ با تکیه بر اجرای طرح‌های مختلف و راه‌اندازی واحدهای جانبی و پتروشیمیایی خبر داد.

به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، محسن ایران‌زاد، در حاشیه بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، با بیان اینکه یکی از پروژه‌های پالایشگاه تهران، کاهش تولید نفت کوره است که براساس این پروژه به جای تولید نفت کوره به سمت تولید بنزین و یا گازوییل یورو حرکت می‌کنیم تا سبد تولید نفت کوره و قیر را سبک کنیم، اظهار کرد: در کنار این کار، به‌روزرسانی تجهیزات تکنولوژیک قدیمی پالایشگاهی نیز در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طرح‌هایی دیده شده که در آن، سیستم کنترل پالایشگاه‌های قدیمی به سیستم کنترل دی سی اس مجهز خواهد شد، ادامه داد: ضریب پیچیدگی پالایشگاه تهران در سال ۱۳۴۷ که راه‌اندازی شد، ۵.۷ بوده است که امیدواریم در سال ۱۴۱۰ با راه‌اندازی واحدهای جانبی و طرح‌های پتروشیمیایی که در پایین دست زنجیره در خارج از استان تهران انجام خواهیم داد، این ضریب پیچیدگی به عدد ۱۲.۷ برسد. همچنین این ضریب پیچیدگی، ضریب سودآوری را هم افزایش می‌دهد.

مدیرعامل پالایشگاه تهران با اشاره به نام‌گذاری امسال به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری گفت: سهام عمده پالایش نفت تهران یعنی ۷۰ درصد آن سهام عدالت بوده و در واقع سهام مردم است. به این ترتیب با خرید سهام پتروشیمی شازند مردم را وارد سبد تولید پتروشیمی شازند کردیم. این در حالی است که تمام پالایشگاه‌ها طبق الزامات تکنولوژیک باید به سمت پترو پالایشی شدن حرکت کنند؛ چرا که تا سال ۲۰۳۰ خودروهای برقی جایگزین خودروهای بنزینی و دیزلی خواهد شد و اگر در پالایشگاه نفت تهران استراتژی بلند مدتی نداشته باشیم، با کاهش مصرف بنزین و گازوییل تکنولوژی ما بهره‌وری نخواهد داشت.

مدیرعامل پالایشگاه تهران افزود: بنابراین ما با خرید پتروشیمی اراک و زنجیره پتروشیمی، آینده پالایشگاه نفت تهران و زنجیره تولید را تضمین می‌کنیم.

ایران‌زاد همچنین با اشاره به این که در حال حاضر بخشی از خوراک پتروشیمی شازند را پالایشگاه تهران تامین می‌کند، گفت: با خرید پتروشیمی شازند، تامین مستمر خوراک این پتروشیمی تضمین خواهد شد و چالش‌ها و مشکلات موجود این پتروشیمی برای تامین خوراک نفتا که در سال‌های گذشته شاهد آن بودیم، رفع خواهد شد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=13819

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: