به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، داریوش امانی در پنجمین نشست شورای سیاستگذاری هماهنگی و تحول حملونقل کشور با اشاره به اینکه سال گذشته با مصوبه ستاد اربعین، پایانه برکت در مهران به سازمان راهداری و حملونقل جادهای واگذار شد، گفت: اقدامات عمرانی قابل توجهی از جمله ۲۷ هکتار آسفالت، ایجاد مرکز مانیتورینگ، ساخت سکو، خوابگاه رانندگان و سرویسهای بهداشتی، سایبان و… در پایانه برکت انجام شده است.
وی با اشاره به روزهای اوج رفت از ۲۵ تا ۲۷ مرداد و روزهای اوج برگشت سوم تا پنجم شهریور، بیان کرد: پیشبینی میشود برای روزهای اوج برگشت زوار به حدود ۲۷۰۰ دستگاه ناوگان اتوبوسی فقط برای پایانه مرزی مهران نیاز است.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، عمده بار جابهجایی مسافر بر عهده حملونقل زمینی خواهد بود و پیشبینی میشود حدود چهار میلیون و ۱۰۰ هزار نفر زائر از طریق مرزهای زمینی تردد کنند که نسبت به سال گذشته حدود ۱۱ درصد افزایش خواهیم داشت.
وی به کمبود ناوگان اتوبوسی در کشور اشاره و اظهار کرد: بهمنظور خدماتدهی مناسب به زائران اربعین حسینی مصوباتی در خصوص تأمین بخشی از ناوگان از طریق شرکتهای فعال در بخش حملونقل به تصویب رسیده است.