به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، این افزایش تولید نه تنها به تأمین پایدار انرژی در کشور کمک کرد بلکه سهم قابل توجهی در تامین گاز مصرفی مناطق مختلف ایران، به ویژه در فصول سرد سال داشت.
پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی (فازهای ۱۵ و ۱۶) طی دو سال اخیر با تکیه بر توانمندیهای داخلی و استفاده از تخصصهای بومی، توانسته است به موفقیتهای چشمگیری در حوزههای مختلف دست پیدا کند. این دستاوردها نه تنها به تثبیت موقعیت شرکتهای داخلی صنعت نفت و گاز ایران کمک کرده، بلکه نقش بسزایی در افزایش تولید و بهرهوری پالایشگاه ششم پارس جنوبی نیز داشته است.
یکی از برجستهترین اقدامات انجام پردامنهترین دوره تعمیرات اساسی گازی کشور با وجود گرمای بیسابقه در کشور که دمای هوای پارس جنوبی به ۵۴ تا ۵۵ درجه رسید و دمای احساسی تا بیش از ۶۶ درجه رسیده بود در پالایشگاه ششم عسلویه بود. این عملیات که با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی و شامل تعویض و بهینهسازی تجهیزات کلیدی پالایشگاه بود به مدت ۱۰۰ روز به طول انجامید. اجرای موفقیتآمیز این اورهال بدون هرگونه حادثه جدی و با رعایت کامل استانداردهای ایمنی و زیستمحیطی، در این پالایشگاه ثبت شد.
یکی دیگر از اقدامات سمندیس انجام تعمیرات اساسی برج جذب در پالایشگاه ششم بود که بدون هیچگونه توقف در فرآیند تولید گاز انجام شد، اجرای موفقیتآمیز این پروژه، علاوهبر افزایش کارایی تجهیزات، باعث کاهش هزینههای عملیاتی پالایشگاه نیز شده است. همچنین بهتازگی تعویض مولکولارسیو برج جذب در پالایشگاه ششم صورت گرفت که این اقدام در بهینهسازی فرآیندهای پالایشی و افزایش کیفیت محصولات موثر بوده است. این اقدام توانست نیازهای پیچیده پالایشگاه را به بهترین نحو ممکن برآورده کرده و نقش مهمی در تثبیت امنیت انرژی کشور داشته باشد.
علاوه بر این برگزاری دورههای آموزشی برای کارکنان، افزایش تجهیزات ایمنی و انجام اقدامات پیشگیرانه ازجمله فعالیتهای مؤثر در حوزه ایمنی و بهداشت شغلی بوده است. در حوزه محیطزیست نیز با بهینهسازی فرآیندها و کاهش آلایندهها، کمک بزرگی در حفظ محیطزیست منطقه صورت گرفت.
این گزارش حاکی است؛ رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیر خود در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، مسئولان و مجریان کشور را به قدرشناسی توان داخلی و تکیه به آن سفارش کردند و گفتند: «هر کار خوب و شرافتمندانهای که در سطح دنیا میتوانید، انجام دهید اما از توان قدرت و ابتکارات داخلی غافل نشوید. به توان داخلی اهمیت بدهید تا «ما میتوانیم» یک شعار همیشگی باقی بماند».