دستگیری ۱۰۴ کارگر سامسونگ در هند

دستگیری ۱۰۴ کارگر سامسونگ در هند

پلیس هند، ۱۰۴ کارگر کارخانه سامسونگ الکترونیکس در جنوب این کشور را که به دستمزد اندک معترض بودند و بدون مجوز قصد داشتند روز دوشنبه تجمع کنند، دستگیر کرد.

به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، این دستگیری به منزله اوج گیری اعتصاب کارکنان در کارخانه تولید لوازم خانگی سامسونگ در نزدیک چنای در ایالت تامیل نادو است. کارگران سامسونگ، حقوق بالاتری می‌خواهند و کار را برای یک هفته بایکوت کرده و باعث مختل شدن تولیدی شده اند که معادل یک سوم از درآمد سالانه ۱۲ میلیارد دلاری سامسونگ در هند است.

اعتراضات کارگران سامسونگ، بر برنامه نارندرا مودی، نخست وزیر هند، برای جذب سرمایه گذاران خارجی تحت سیاست «ساخت هند» و سه برابر کردن تولید محصولات الکترونیکی به ۵۰۰ میلیارد دلار ظرف مدت ۶ سال، سایه افکنده است. شرکت‌های خارجی تحت تاثیر نیروی کار ارزان، از هند برای تولید و متنوع کردن پایگاه تولید محصولاتشان در کشورهای دیگری علاوه بر چین، استفاده می‌کنند.

کی شانموگام، افسر پلیس ارشد منطقه کانچیپورام، گفت: کارگران سامسونگ روز دوشنبه قصد داشتند روز دوشنبه راهپیمایی اعتراضی برگزار کنند اما به دلیل نداشتن مجوز راهپیمایی در آن محل که مدارس وجود دارند، دستگیر شدند. وی اظهار کرد: منطقه مذکور، محله اصلی است و کاملا فلج خواهد شد و اعتراض، آرامش عمومی را مختل خواهد کرد.

کارگران سامسونگ از هفته گذشته، با برپایی چادر در نزدیک کارخانه، دست به اعتراض زدند و خواستار دستمزد بالاتر و تشکیل اتحادیه و ساعت کاری بهتری شدند.

سامسونگ تمایلی ندارد اتحادیه مورد حمایت یک گروه اتحادیه‌ای ملی در هند، تشکیل شود و مذاکراتش با کارگران و مقامات دولت ایالتی به نتیجه ترسیده است. این اعتصاب، به مشکلات سامسونگ در هند اضافه می‌کند.

این شرکت کره جنوبی در تدارک تعدیل ۳۰ درصد از کارکنان خارجی خود در برخی از واحدها از جمله در هند است. نهاد ضد انحصارطلبی هند دریافته است سامسونگ و سایر شرکت‌های تلفن هوشمند با غول‌های تجارت الکترونیکی تبانی کرده اند تا دستگاه‌ها را به صورت انحصاری عرضه کنند و با این اقدام، قوانین رقابت را زیر پا گذاشته اند.

بر اساس گزارش رویترز، کارخانه سامسونگ حدود ۱۸۰۰ کارگر دارد و بیش از هزار نفر از آنها در اعتصاب هستند. این کارخانه، لوازم برقی مانند یخچال، تلویزیون و ماشین لباسشویی تولید می‌کند. کارخانه دیگر سامسونگ در اوتار پرادش که تلفن هوشمند تولید می‌کند، ناآرامی نداشته است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=19239

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: