استاندارد؛ زبان مشترک بازارهای جهانی است/ تعامل با سازمان استاندارد برای تسهیل تجارت

استاندارد؛ زبان مشترک بازارهای جهانی است/ تعامل با سازمان استاندارد برای تسهیل تجارت

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، ضمن تاکید بر اینکه استاندارد زبان مشترک بازارهای جهانی است که منجر به اعتمادسازی ملی و جهانی می‌شود، معتقد است که با همترازی گواهی استاندارد ایران با کشورهای همسایه، این مزیت برای کشور ایجاد شد که ایران صادرات خود را توسعه دهد.

به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، صمد حسن‌زاده صبح امروز (دوشنبه) در مراسم روز ملی استاندارد، اظهار کرد: از فعالان اقتصادی متشکر هستیم که تمام قوانین استاندارد را در تولید رعایت می‌کنند، این روز را باید به همه ملت ایران از جمله افسران جبهه اقتصادی، تبریک گفت. روز ملی استاندارد در تاریخ کشور ما برجسته است و  جهت حفظ ارزش‌های ملی بسیار اهمیت دارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: استاندارد یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی کشور است و در رقابت‌پذیری و حضور در بازارهای جهانی و ایجاد زنجیره تولید و فروش نقش مهمی دارد.  استاندارد زبان مشترک بازارهای جهانی است و به اعتمادسازی ملی و جهانی در بازارهای داخلی و خارجی می‌انجامد. ضمن اینکه استاندارد از اصول مهم تجارت و حرکت به سوی کالاهای با کیفیت است.

وی متذکر شد: طی سال‌های گذشته به دلیل تحریم‌ها،  شرایط سختی برای اقتصاد کشور فراهم شد و محدودیت‌ها سبب شد که فعالان اقتصادی نتوانند با بیشتر اقتصادهای جهان همسو شوند؛ اما در همین مدت، به همت مسئولان سازمان استاندارد، ایران با عضویت در سازمان‌های استاندارد جهانی، توانست خود را از این نظر با جهان همتراز کند. با ورود به این سازمان‌ها و عضویت در آن‌ها، آزمایشگاه‌های ایران امروزه می‌توانند گواهی بین‌المللی برای محصولات صادراتی خود صادر کنند.

حسن زاده خاطرنشان کرد: همترازی گواهی استاندارد ایران با کشورهای همسایه این مزیت را برای کشور ایجاد کرد که صادرات خود را به عراق توسعه دهیم. عراق با هماهنگی هشت شرکت ایرانی، کیفیت کالاهای ایرانی را بررسی می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: برای پیوند اقتصادی با اتحادیه اوراسیا نیز باید خود را با استانداردهای این کشورها وفق دهیم تا از همکاری با آن‌ها بهره برداری کنیم.  یکی از مطالبات بخش خصوصی برای تسهیل تجارت، تعامل سازمان استاندارد با اتاق بازرگانی با هدف ایجاد درک مشترک بین این سازمان و فعالان اقتصادی است. برخی آزمایشگاه ها در گمرکات به قدر کافی مجهز نیستند و این امر به تجارت کشور خسارت وارد می کند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=20630

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: