تورم تولیدات مرغداری‌ها کم شد

تورم تولیدات مرغداری‌ها کم شد

براساس اعلام مرکز آمار، در شهریور ماه تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌­های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۰.۴ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۲.۰ درصد)، ۱.۶ واحد درصد کاهش نشان می­‌دهد.

به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، مرکز آمار ایران طی گزارشی تورم تولیدکننده مرغداری‌های صنعتی کشور در شهریور ماه سال جاری را اعلام کرد که بر اساس آن در این ماه، شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی کشور (بر مبنای ساله پایه ۱۳۹۵) برابر با یک هزار و ۵۰۲ محاسبه شده که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۹ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۹.۶ درصد افزایش یافته‌است. همچنین میانگین شاخص قیمت در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۳۰.۴ درصد افزایش یافته‌است.

براساس این گزارش، مرغ گوشتی با ۵۹ درصد، تخم مرغ خوراکی با ۲۰ درصد، تخم مرغ نطفه دار با ۱۱ درصد، جوجه یک روزه با شش درصد، کود با دو درصد، مرغ حدفی با یک درصد و پالت با یک درصد،   سهم اقلام مختلف از شاخص کل مرغدری‌های صنعتی کشور در شهریور ماه سال جاری را تشکیل می‌دهد.

افزایش تورم ماهانه

در شهریور ماه سال جاری، تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به  ۹ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۶.۷ درصد)، ۲.۳ واحد درصد افزایش یافته‌است. در میان قلم‌­های مرغداری­‌های صنعتی، کمترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم «کود» (۲.۱ درصد) و بیش‌ترین آن مربوط به قلم «مرغ حذفی» با (۲۶.۵ درصد) است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در شهریور ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۹.۶ درصد رسیده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۹.۷ درصد) ۹.۹ واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری­‌های صنعتی به ازای تولید قلم­‌های خود در داخل کشور، در شهریور ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۱۹.۶ درصد افزایش دارد. در بین قلم­‌های مرغداری­‌های صنعتی، بیش‌ترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «تخم مرغ نطفه دار» با (۷۵.۷  ‌درصد) و بیش‌ترین میزان کاهش تورم مربوط به «کود» با (۱۷.۶- درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در شهریور ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌­های صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۰.۴ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۲.۰ درصد)، ۱.۶ واحد درصد کاهش نشان می­‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم­‌های مرغداری­‌های صنعتی کشور، کم‌ترین تورم سالانه مربوط به قلم «مرغ حذفی» با ۱۰.۵ درصد و بیش‌ترین آن مربوط به قلم «جوجه‌ی یک روزه» با ۶۶.۶ درصد است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=20923

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: