به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، مهدی اسلام پناه با بیان این مطلب افزود: سازمان ملی استاندارد در راستای حمایت همه چرخههای ذینفع به خصوص دولت توانسته ۹۳ درصد از استانداردهای ۸۵ گانه در صنعت خودروسازی کشور را عملیاتی کند.
وی گفت: این سازمان طی سه سال اخیر در نظام حکمرانی صنعت خودرو مصممتر از گذشته به اجرای استانداردهای اجباری در این حوزه شد و در آن زمان هیچکس تصور نمیکرد که امروز بتوانیم از پیشرفت۹۳ درصدی در تحقق استانداردهای ۸۵ گانه خودرو صحبت کنیم.
به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد عملکرد ما در این مسیر به گونهای بود که هم چرخ صنعت بچرخد و هم استانداردهای به تعویق افتاده و معوق سالهای گذشته نیز پیاده سازی شود و امیدواریم چند درصد باقی مانده نیز محقق و به ۱۰۰ درصد برنامه در این زمینه برسیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره ادامه روند تولید نیسان توضیح داد: سال گذشته به خودروسازان اعلام کردیم که برای جلوگیری از توقف تولید، در مسیر تولید خودروهای کم عیبتر و با کیفیتتری قرار بگیرند که خودروی نیسان نیز از این قضیه مستثنی نبود.
اسلام پناه افزود: تا پایان سال ۱۴۰۳ این فورجه را به تولیدکنندگان نیسان دادیم تا با حرکت به سمت کیفیسازی و رعایت استانداردها به تولید بپردازند.
به گفته وی اگر خودرویی بتواند زمینه صادرات را مهیا کند و قراردادی را در بازارهای صادراتی منعقد کند، ما از ارزآوری برای کشورمان استقبال و شرایط را برای تولید تسهیل میکنیم، اما مشروط بر انجام صادرات.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: امیدواریم تولیدکنندگان نیسان با آغاز سال ۱۴۰۴ برنامههای صادراتی داشته باشند که ما هم ضمن حمایت از آنها، کمک میکنیم این پلتفرم بتواند صادرات خود را انجام دهد.
اسلام پناه تاکید کرد:در سایر کالاها نیز به همین ترتیب است چرا که وقتی صحبت از استاندارد در تراز جهانی و مسائل بینالمللی در حوزه کالا و خدمات برای صادرات باشد حتما باید از آن استقبال کنیم.
وی در گفتوگو با خبرنگار صداوسیما گفت: سعی ما بر این است که در نظام حکمرانی استاندارد با نگاه ۳۶۰ درجهای با تدبیر و حوصله در این مسیر به نحوی عمل کنیم که مانع تولید نباشیم ضمن اینکه حقوق مصرف کننده و حق الناس مصرف کننده در کنار قانون و ضوابطی که از بابت آن در این جایگاه قرار گرفتهایم نیز رعایت شود.