به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، سازمان دامپزشکی اعلام کرد: این سازمان بر اساس قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید، مصوبه اسفند ۱۳۸۷ مجلس شورای اسلامی و همچنین با استناد به قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب سال ۱۳۵۰ برابر ضوابط نسبت به صدور مجوز واردات آبزیان و رعایت ضوابط شرعی و همچنین نظارت نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور برابر دستورالعملهای مربوطه اقدام میکند.
لذا بدیهی است در زمان واردات، کلیه نظارتهای شرعی بر فرآیند واردات صورت میپذیرد، همچنین لازم بذکر است به علت نظارتهای مستمر و موانع قانونی بر تولید آبزیان حرام گوشت، تولید آنها در کشور امکانپذیر نخواهد بود و در صورت مشاهده بلافاصله با آن برخورد قانونی قاطعانه خواهد شد.
لازم به ذکر است چنانچه هرگونه تخلف از این جنس موضوعات تا به امروز رخ داده و گزارش بازرسی داشته برخورد قاطع با آن واحدها صورت پذیرفته است.
لذا درخواست میشود چنانچه مستندی در این زمینه وجود دارد به سازمان دامپزشکی کشور اعلام شود تا بلافاصله مورد بررسی و در صورت احراز تخلف برابر قانون اقدام لازم قاطعانه صورت پذیرد. همچنین از شهروندان خواهشمندیم هرگونه گزارشات خود مبنی بر عرضه غذا با منشا حیوانات حرام گوشت را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ در سراسر کشور گزارش کنند.
یادآور میشود که ممانعت از تبلیغات و ترویج کالاها و خدمات غیر شرعی در رسانهها و فضاهای تبلیغاتی بر عهده نهادهای صنفی و نظارتی ذیربط است.