به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، اظهارات شرکت RWE آلمان که دومین سازنده بزرگ پروژههای فراساحلی در جهان است و شرکت زیمنس انرژی که بزرگترین سازنده توربینهای بادی فراساحلی است، منعکسکننده دیدگاه این صنعت از تاثیر ترامپ بر تجدیدپذیرها پس از پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری ماه جاری آمریکا است.
مایکل مولر، مدیر مالی شرکت RWE پس از ارائه نتایج مالی ۹ ماهه این شرکت، به خبرنگاران گفت: با توجه به نتایج انتخابات آمریکا، این شرکت شاهد ریسکهای بالاتری نسبت به قبل برای اجرای به موقع پروژههای بادی فراساحلی در این کشور است. وی افزود: باید انتظار داشته باشیم که سرمایهگذاری در پروژههای ما دیرتر از برنامه ریزی اولیه انجام شود.
کریستین بروخ، مدیرعامل شرکت آلمانی زیمنس انرژی هم به مشکلات احتمالی در صدور مجوزهای فراساحلی در آمریکا در آینده اشاره کرد و فرض را بر این گرفت که پروژههای فعلی که قبلا مجوز دریافت کردهاند، مشکلی نخواهند داشت.
تاثیر بالقوه ترامپ بر فناوریهای انرژی پاک کاملا مورد توجه سرمایهگذاران بوده که میترسند او بخشهایی از قانون کاهش تورم جو بایدن رئیسجمهور فعلی آمریکا را لغو کند؛ قانونی که هدف آن جذب سرمایهگذاری در انرژی خورشیدی، بادی و هیدروژن بوده است.
در پاسخ به فضای بیمناک برای انرژی بادی فراساحلی و هیدروژن و بیمیل شدن سرمایهگذاران به دلیل تغییرات نظارتی احتمالی، شرکتRWE ، برنامه بازخرید سهام به ارزش ۱.۵ میلیارد یورو (۱.۵۹ میلیارد دلار) را به عنوان روشی هوشمندانهتر برای خرج کردن نقدینگی خود رونمایی کرد.
بر اساس گزارش رویترز، ترامپ در اوایل سال جاری، صنعت بادی فراساحلی را بهعنوان فناوری که پس از رسیدن به ریاست جمهوری، هدف قرار میدهد، معرفی کرد و باعث شد سهام شرکت اورستد که بزرگترین سازنده پروژههای بادی فراساحلی در جهان است، سقوط کند.