به گزارش «اقتصادنگار»، در دومین روز نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو) دومین پنل تخصصی فولاد مبارکه با حضور مدیران این شرکت برگزار شد.
در نشست نخست فولاد مبارکه، حامد ولی بیگی؛ مدیرعامل هلدینگ آتیه فولاد نقش جهان با طرح گفتمان «مسیر پیشران» از ضرورت بازنگری سبد سرمایهگذاری کسبوکار در هلدینگ آتیه فولاد خبر داد و بر اهمیت این مسئله در مجموعه فولاد مبارکه تاکید کرد.
در نشست دوم، سیامک شجاعی؛ مدیر استراتژی و تعالی فولاد مبارکه، علی کیانی؛ رئیس سیستمهای مدیریت و کیفیت سرآمدی فولاد مبارکه و مهسا جنایی؛ کارشناس سیستمهای مدیریت و کیفیت سرآمدی فولاد مبارکه با طرح گفتمان «مسیر متعالی» به مسیر ماندگار فولاد مبارکه در این نشست اشاره کردند. حاضران در این پنل با اشاره به رویکرد فولاد مبارکه در سودآوری پایدار، ۵ گفتمان تحقق این رویکرد را نیز تشریح کردند.
بومی سازی در فولاد مبارکه
در نشست بومی سازی در فولاد مبارکه سه نفر از مدیران ارشد فولاد مبارکه به بررسی این موضوع پرداختند.
مصطفی عطاییپور، معاون خرید فولاد مبارکه با اشاره اینکه یکی از واحدهایی که توانسته در فولاد مبارکه به مسئله کاهش هزینهها و افزایش سودآوری ورود کند، واحد خرید بوده است، گفت: استراتژی واحد خرید در فولاد مبارکه بر مبنای سه اصل خرید در زمان مناسب، خرید قطعه باکیفیت و درنظرگرفتن قیمت مناسب دنبال میشود.
به گفته عطاییپور تامین پایدار در فولاد مبارکه با خرید و سرمایهگذاری در زنجیره ارزش صنعت حفظ شده است. این در حالی است که فولاد مبارکه در زمینه تامین انرژی و مواد اولیه مورد نیاز اقدام به سرمایهگذاریهای عظیم در بهرهبرداری از واحدهای نیروگاهی خورشیدی و بادی هم کرده است.
معاون خرید فولاد مبارکه با تشریح روند روبهجلوی فولاد مبارکه در سه دهه گذشته تصریح کرد: سامانه خرید فولاد مبارکه با رویکرد بومیسازی و اعمال نظرهای کارشناسی و تخصصی مسئله خرید قطعات مورد نیاز مجموعه را دنبال میکند.
وی ابراز امیدواری کرد با تکنولوژیهای جدید، مسیر فعلی بومیسازی قطعات در فولاد مبارکه تداوم خواهد داشت.
علییار عراقی، مدیر برنامهریزی و پشتیبانی خرید فولاد مبارکه نیز با اشاره اینکه استراتژی ابزارهای تامین پایدار با اطمینان و توجیه اقتصادی در چرخه واحد خرید فولاد مبارکه پیگیری میشود، گفت: فولاد مبارکه با لحاظ هزینههای بومیسازی تامین پایدار و سرمایهگذاریهای پُرخطر را دنبال میکند.
عراقی تاکید کرد شرکتهای دانش بنیان میتوانند به عنوان ابزار حمایتی و کمکی فولاد مبارکه در زمینه بومیسازی قطعات امکان همکاری با شرکت را دارند.
همچنین مهدی شهیدی، رئیس بومیسازی مواد، قطعات و تجهیزات فولاد مبارکه تصریح کرد: بومیسازی برای فولاد مبارکه در همه عرصهها یک رسالت است. در فولاد مبارکه تمامی واحدها درخواستهای خرید خود را اعلام میکنند و بعد از پایش با لحاظ صرفه اقتصادی، موضوع رویکرد بومیسازی قطعات در اولویت قرار میگیرد.
به گفته شهیدی رسالت بومیسازی به صورت مشارکتی واحدها در گروه فولاد مبارکه دنبال میشود.
اقتصاد چرخشی در فولاد مبارکه
در نشست بعدی غلامرضا سلیمی؛ معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه، شهرام عباسی؛ مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه و یحیی پالیزدار؛ مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه نقشه راه اقتصاد چرخشی در فولاد مبارکه را تشریح کردند.
در این نشست مدیران ارشد فولاد مبارکه تاکید کردند با ظهور تکنولوژیهای جدید و ایجاد صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، فازهای مطالعاتی و اجرایی برای ورود فولاد مبارکه در عرصه اقتصاد چرخشی میسر شده است.
تشریح الگوی پایداری در فولاد مبارکه
در دو نشست پایانی نیز دو موضوع «الگوی پایداری و الگوی سرمایهگذاری پایدار در گروه فولاد مبارکه» با حضور محمدکاظم صباغی، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه، حسین مدرسیفر؛ مدیر بهداشت حرفهای ایمنی و محیط زیست فولاد مبارکه، عباس اکبری محمدی؛ معاون سرمایهگذاری و راهبری فولاد مبارکه، مرتضی شبانی؛ مدیر امور مجامع و راهبری شرکتهای فولاد مبارکه و حمیدرضا خسروانیپور؛ مدیر اجرای پروژههای انرژی و سیالات فولاد مبارکه برگزار شد. این دو نشست در قالب طرح دو گفتمان «مسیر سبز» و «مسیر پیشران» دنبال شد.
- سه شنبه 6 آذر 1403
- 12:25 ب.ظ
- بدون نظر
- کدخبر:22691
- حوزه: شرکت ها, اخبار, صنعت
در دومین روز نمایشگاه ایران متافو مورد بحث و بررسی قرار گرفت
نقشه راه توسعه فولاد مبارکه در ایران متافو
گروه فولاد مبارکه با برگزای نشستهای تخصصی، نقشه راه این شرکت در عرصههای متعدد را تشریح کرد.
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
لینک کوتاه خبر:
https://eghtesadnegar.com/?p=22691
پربحث ترین ها
تصویر روز:
قبلی
بعدی