به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، کرامت ویسکرمی اظهار کرد: بهدنبال آن هستیم تا در تأمین بنزین کشور، نقل، انتقال و توزیع آن شرایطی ایجاد کنیم که این مهم بدون کمترین مشکل انجام شود.
وی با بیان اینکه با توجه به حجم مصرف زیاد بنزین در کشور باید متنوعسازی سبد سوخت را در دستور کار قرار دهیم، افزود: از این رو باید به سوخت سیانجی بیشتر توجه کنیم و سهم آن را در سبد سوخت کشور افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه ظرفیت و زیرساخت مطلوبی برای افزایش سهم سیانجی در سبد سوخت کشور وجود دارد، گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده، هماکنون مصرف سیانجی در کشور پایین است به همین دلیل به دنبال این هستیم که افزایش مصرف را در ناوگان داشته باشیم.
ویسکرمی با بیان اینکه تلاش میشود مقدار سوخت تحویلی به پرمصرفها، بر مبنای عملکرد و کارکرد واقعی آنها باشد، تصریح کرد: بهروزرسانی سامانه «سدف» (سامانه درخواست فرآوردههای نفتی) در دست اقدام است تا مصرفکنندگان سوخت بتوانند از طریق این سامانه سوخت را تقاضا کنند و پس از بررسی به آنها داده شود.
وی گفت: تلاشمان این است تا حد ممکن کنترل دستی را در تخصیص و تأمین سوخت کاهش دهیم و فقط بر مبنای سامانه و عملکرد مصرفکننده (چه حمل و نقل باشد و چه غیر حمل و نقل) تأمین سوخت انجام شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت مورد توجه ویژه است، یادآور شد: بهمنظور کاهش قاچاق فرآوردههای نفتی تلاش میشود با استفاده از سامانههای نرمافزاری، سیستمیکردن فرآیندها و کاهش دخالت نیروی انسانی، بررسی و تخصیص سوخت مصرفکنندگان انجام شود.
ویسکرمی با بیان اینکه بهدنبال کنترل رشد مصرف هستیم و باید سایر بخشها نیز در کنترل مصرف سوخت توجه داشته باشند، گفت: تلاش میکنیم تا به افزایش حداکثری تولید (چه بنزین و چه نفتگاز) دستیابیم، همچنین بحثهای کیفیسازی سوخت که شرکت ملی پالایش و پخش با برنامهریزی دنبال میکند از دیگر اقدامها است.