برنامه ریزی برای تولید بدون توقف در فولاد کاوه جنوب کیش

مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش مطرح کرد :

برنامه ریزی برای تولید بدون توقف در فولاد کاوه جنوب کیش

چالش هایی که امسال با آن مواجه شدیم مجموعه ما را بر این داشت که تفکر همه جانبه ای را به منظور برنامه ریزی برای مواجه با کاستی ها داشته باشیم و برای سال 1404 با مشکلات کمتری روبرو شویم ، لذا سیاست گذاری ما برای سال آتی تولید بدون توقف بوده و این موضوع را محور و شعار خود قرار دادیم .

به گزارش اقتصاد نگار، جواد حاتمی تصریح کرد: ناترازی هایی که امسال با آن مواجه شدیم متمایز با سالهای گذشته بود و قابل پیش بینی نبود و به رغم اعلام برنامه هایی که از پیش شده بود اما یکباره با محدودیت هایی مواجه شدیم که در روند تولید فولاد کاوه اختلال ایجاد کرد و از این بابت ۵۱۶ هزار تن تولید شمش فولاد را از دست دادیم.

وی ادامه داد: از دست رفتن این میزان تولید موجب شد برنامه‌های این مجموعه بزرگ صنعتی در حوزه صادرات، تعهداتی که مجموعه در بورس کالا داشت، میزان سهم بازاری که پیش‌بینی شده بود و همچنین سیاستگذاری‌هایی که در واحد فروش اتخاذ شده بود، محقق نشود.

مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش همچنین در خصوص تغییرات روند بازگشت نرخ ارز فولادی ها گفت:

قرار است که صنعت فولاد به صورت مبادلات درون گروهی کوتاژ خود را عرضه کند اما ایراداتی به این طرح وارد است و بستر و سامانه آن هنوز ابهاماتی دارد که باید مرتفع شود.

وی همچنین ناترارزی هایی که در سال جاری فولاد کاوه با آن مواجه شده بود را متمایز از سال های گذشته خواند و گفت: چالش هایی که امسال با آن مواجه شدیم مجموعه ما را بر آن داشت که تفکر همه جانبه ای را به منظور برنامه ریزی برای مواجه با کاستی ها داشته باشیم و برای سال ۱۴۰۴ با آن مشکلات مواجه نشویم لذا سیاست گذاری برای سال آتی را بر مبنای تولید بدون توقف محور و شعار خود قرار دادیم .

وی افزود : در همین راستا با نیروگاه خرم آباد با توجه به اینکه زیر ساخت توربین نیز در فولاد کاوه آماده بود توافق هایی داشتیم که بر اساس آن تا پایان خرداد ماه سال آتی انشالله ۱۴۵ مگاوات برق را در مجموعه خواهیم داشت. به موازات آن توافقی نیز برای احداث نیروگاه ۸۵ مگاواتی خورسیدی در دست اجرا داریم که این میزان برق در سال آتی به ما کمک می کند تا تولید بدون توقف داشته باشیم.

حاتمی همچنین ادامه داد: زمینی نیزکه در سنوات گذشته برای احداث نیروگاه در نظر گرفته بودیم در حال پیگیری هستیم و کار های ابتدای انجام شده و در حال طی مراحل و تشریفات اداری هستیم  تا بتوانیم  در بازه زمانی کوتاه و مقرون به صرفه در داخل مجموعه نیروگاهی داشته باشیم.

وی همچنین تصریح کرد: در مورد بحث ناترازی گاز نیز مذاکراتی برای تامین سوخت مصرفی داشتیم البته باید سوخت مصرفی را از متان به LNG  تبدیل کنیم که در حال طی مسیرهستیم و بررسی هایی نیز برای تبدیل محصول به شکل بریکت هستیم تا در زمستان و کمبود آهن اسفنجی بتوانیم ذخیره سازی مناسبی داشته باشیم.

وی همچنین در مورد کنفرانس آهن سازی گفت: این کنفرانس برای اولین بار در کشور برنامه ریزی شد تا بتوانیم با هم افزایی در مباحث علمی و به اشتراک شدن طرح هایی که ریشه علمی دارند به صنعت کمک کرده و باعث پیشبرد تولید کیفی و کمی شوند ، خوشبختانه تاکنون نیز مقالات خوبی ارسال شده و امیدواریم ۲۱ و ۲۲ آذر ماه شاهد حضور فعالان و شرکت ها و نخبگان صنعت و دانشگاه در این کنفرانس باشیم.

 

 

 

 

 

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=23070

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: