به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، امیریان – رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف- با اشاره به رشد تجارت الکترونیک در کل دنیا اظهار کرد: طلا ارزش فیزیکی بالایی دارد و مردم متمایل به سرمایهگذاری در حوزه طلا هستند. در این زمینه تدابیری هم اندیشیده شده است و در حال قانونگذاری و نظارت هستیم تا ضوابط خاص دراینخصوص اجرایی شود و در چند روز آینده اعلام و ابلاغ میشود.
وی درباره سرمایهگذاری مردمی گفت: پلتفرمهایی وجود دارد که اینماد، پروانه کسب و درگاه مجوزها اجازه خریدوفروش را به آنها داده است؛ ولی ما به اتحادیه بسنده نمیکنیم.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف افزود: طلای آب شده باید حتماً سه مجوز فوق را برای فروش در فضای مجازی داشته باشد؛ ولی فروشگاههایی که برای اتحادیههای سراسر کشور فعالیت دارند، قادر به فروش مصنوعات طلا و جواهر هستند.
امیریان به رادیو گفتوگو گفت: فروشگاههای فروش اینترنتی مصنوعات، قابلاعتماد هستند و فروش طلای آب شده نیز باید سه مجوز موردنظر را داشته باشد.
رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ادامه داد: این فروشگاهها نمایندهایی دارند و طلا باید بهصورت حضوری تحویل داده شود؛ چون ضوابطی بهتازگی ابلاغ شده که تأکید دارد طلا باید فیزیکی تحویل داده شده و خالی فروشی جرم محسوب میشود.
وی افزود: صندوقهایی که طلا در آن فروخته میشود نیز مورد رصد قرار میگیرند و اگر طلایی موجود نباشد، صندوق بسته خواهد شد.