مردم ونزوئلا برای پخت غذا هیزم جمع می‌کنند

مردم ونزوئلا برای پخت غذا هیزم جمع می‌کنند

ونزوئلایی‌هایی که با کمبود شدید پروپان دست و پنجه نرم می‌کنند، به سوزاندن شاخه‌های درختان و تکه‌های مبلمان در اجاق‌های آشپزخانه‌شان متوسل شده اند.

به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، با گذشت سه هفته از انفجار در یک کارخانه فرآوری و فلج شدن عرضه پروپان که اکثر مردم ونزوئلا برای پخت و پز از آن استفاده می‌کنند، دولت این کشور آمریکای جنوبی، هیچ زمانی را برای ازسرگیری عرضه پروپان مشخص نکرده است.

کمبود پروپان به حدی شدید شده که ساکنان کاراکاس و سایر مناطق ونزوئلا، برای تهیه غذا، به کوره های زغال چوب یا برقی متوسل شده اند. دولت‌های محلی، پروپان را جیره‌بندی می‌کنند و سایت‌های شبکه‌های اجتماعی مملو از تصاویر صف‌های چند روزه افرادی شده اند که منتظر پر کردن کپسول‌ها هستند.

حتی برای کسانی که مجبور به تهیه سوخت آشپزی نیستند، دود همسایه‌ها می‌تواند آزاردهنده و خطرناک باشد. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، آلودگی هوای منازل مسکونی ناشی از سوزاندن سوخت‌هایی مانند چوب، سالانه بیش از سه میلیون نفر را در سراسر جهان می‌کشد که بیشتر شامل زنان و کودکان می‌شود.

این کمبود چهار سال پس از آن رخ داد که ارتش ونزوئلا، موقتا، کنترل توزیع پروپان را به دست گرفت و پس از آتش گرفتن یک کارخانه فرآوری و فلج شدن ذخایر سوخت، تحویل را جیره بندی کرد.

مشکلات اخیر در ۱۱ نوامبر، پس از انفجار در مجتمع گاز طبیعی در ایالت موناگاس آغاز شد. این تاسیسات محصولات جانبی گاز را از نفت خام جدا می‌کند، سپس آنها را به مجتمع بزرگ‌تری می‌فرستد که در آنجا پروپان قبل از ارسال به مراکز توزیع، فرآوری می‌شود. در حالی که کارگران موفق به احیای تولید گاز طبیعی در این کارخانه شده‌اند، تولید پروپان همچنان متوقف است.

بنا بر داده‌های مشاهده شده توسط بلومبرگ، تا ۳۰ نوامبر، تولید پروپان ونزوئلا همچنان حدود ۷۰ درصد نسبت به سطح قبل از انفجار، کاهش داشت. استفاده از هیزم و سایر جایگزین‌های پروپان در مناطقی خارج از کاراکاس که منابع تامین برق پایدار نیستند، رایج‌تر است.

دولت ونزوئلا، علت این انفجار را حملات تروریستی افراط گرایان اعلام کرد که قلب سیستم گاز طبیعی این کشور را هدف قرار دادند. دلسی رودریگز، معاون رئیس جمهور، یک هفته پس از این حادثه، گفت: حداقل ۱۱ نفر دستگیر شده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اکنون، مقامات ایالتهایی شامل آنزواتگی، تاچیرا، باریناس و نوئوا اسپارتا، عرضه را جیره بندی و فروش را محدود کرده اند. مشکل تهیه سوخت، معضلی است که به رشد ۱۶.۶ درصدی قیمت‌های مصرف‌کننده ونزوئلا در ۱۰ ماهه اول سال جاری می‌افزاید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=23432

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: