ارتباط بین صنعت و دانشگاه‌ها لازمه توسعه صنعت فولاد

ارتباط بین صنعت و دانشگاه‌ها لازمه توسعه صنعت فولاد

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد کاوه جنوب کیش مطرح کرد : ایجاد رشته‌های تخصصی فولادسازی در دانشگاه‌ها کلید توسعه صنعت فولاد در ایران است.

به گزارش اقتصاد نگار، سعید جهانی معاون بهره‌برداری شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، اظهار  داشت: ایجاد رشته‌های تخصصی فولادسازی در دانشگاه‌ها از ضروریات توسعه صنعت فولاد در کشور است.
وی بیان کرد: دانشگاه‌های بومی و استان‌های همجوار باید به دنبال ایجاد رشته‌های تخصصی باشند که فولادسازان در پروژه‌های آینده به آن‌ها نیاز دارند. همچنین، راه‌اندازی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در هر منطقه یکی از راهکارهای مؤثر برای تقویت این ارتباط است. با ایجاد این هنرستان‌ها، می‌توانیم نیازهای تخصصی صنایع را تأمین کنیم.
جهانی در ادامه توضیح داد : مشکلات صنایع باید به صورت علمی در دانشگاه‌ها بررسی شده و راهکارهای به‌روز از طریق دانشگاه‌ها به صنایع منتقل و اجرایی شوند.
وی همچنین به ناترازی انرژی در صنایع از سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و گفت: «شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های فولادی کشور، برنامه‌ریزی مدونی برای برون رفت از این شرایط دارد. یکی از راهکارها، تأمین برق خط تولید شرکت از طریق انرژی خورشیدی است. مذاکراتی با یک شرکت خصوصی برای تأمین ۸۰ مگاوات انرژی خورشیدی انجام شده و در حال عقد قرارداد هستیم. این میزان انرژی تا سال ۱۴۰۴ وارد مدار خواهد شد.»

وی افزود: ما در حال رایزنی و بررسی هستیم تا سالانه مقدار این انرژی تجدیدپذیر افزایش یابد. همچنین در حال پیگیری احداث نیروگاه در منطقه ویژه خلیج فارس و سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های مختلف کشور هستیم تا برق مورد نیاز شرکت از این طریق تأمین شود.
او همچنین در مورد برنامه‌های شرکت برای تأمین گاز مورد نیاز گفت: سرمایه‌گذاری اولیه در صنعت گاز بسیار بالا است و ما در حال بررسی راهکارهای مختلف برای برون رفت از ناترازی گاز هستیم.

جهانی درباره محورهای کنفرانس آهن‌سازی نیز توضیح داد: مقالات بسیار خوبی در خصوص فولاد سبز به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که توسط هیئت داوران بررسی و رتبه‌بندی شدند. یکی از راهکارهای تحقق تولید فولاد سبز، کاهش انتشار کربن است.

وی افزود: هرچند استفاده از روش میدرکس و قوس الکتریکی به نوعی فولاد سبز تلقی می‌شود، اما همچنان برای این فرآیند، انرژی الکتریکی که از سوخت فسیلی تولید می‌شود، مصرف می‌شود.

جهانی در پایان گفت: ناترازی انرژی در کشور، تولید شرکت فولاد کاوه جنوب کیش را تحت تأثیر قرار داده است. میزان تولید از دست رفته در اثر محدودیت برق در تابستان سال ۱۴۰۳، ۵۱۲ هزار تن بوده که معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان فروش از دست رفته تولید این مجتمع بزرگ است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=23482

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: