به گزارش اقتصاد نگار، جواد حاتمی مدیر عامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، در اولین کنفرانس ملی آهن سازی اظهار داشت: دبیرخانه دائمی کنفرانس در شرکت فولاد کاوه جنوب تشکیل شده و برای کمک به فرهنگ سازی و بهره وری بیشتر صنعت تشکیل شده و تفاهنامه ای نیز در همین خصوص با انجمن آهن و فولاد ایران منعقد شده که در پی آن پایلوت پلنت تولید فولاد سبز و انقلاب صنعتی نسل چهارم را خواهیم داشت.
وی افزود : از دستاورد این کنفرانس این است که در قطعنامه ای خواستار نگاه ویژه سیاستگذار به بهره گیری از دانشگاه در حوزه صنعت هستیم و از این رو پیشنهاد شده بخشی از سود واحد های صنعتی صرف تحقیق و پژوهش شود و شیوه نامه ای تدوین شود که این وجوه بر اساس شیوه صحیحی صرف شود .
مدیر عامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش تصریح کرد: بدین ترتیب سینرژی که ایجاد می شود و نقطه آغازین آن اولین کنفرانس آهن سازی بوده و استمرار آن قطعا منشا تحول در بخش آهن سازی کشور خواهد شد.
مقالات با تمرکز بر نگاه کاربردی انتخاب شدند
ابراهیمی دبیر علمی کنفرانس ملی آهن سازی فولاد جنوب کاوه کیش، در کنفرانس ملی آهن سازی اظهار داشت: در مرحله اول برای دریافت مقالات به صورت آنلاین انجام شد و ۳۵ مقاله دریافت شد و با توجه به اینکه حوزه آهن سازی سخت بوده و نیاز به صبر و حوصله و آزمایش دارد که این تعداد نیز مقبول بود.
وی افزود: در ادامه مقالات به صورت حضوری در کمیته های ویژه بررسی شد و هر مقاله را ۸ نفر از هیات علمی و ۸ نفر از اهالی صنعت بررسی کردند و تاکیدمان بر این بود که نگاه کاربری نیز علاوه بر نگاه علمی در مقالات رعایت شود .
دبیر علمی کنفرانس ملی آهن سازی فولاد جنوب کاوه کیش گفت: از حمایت شرکت فولاد جنوب کاوه کیش و مشارکت کنندگان تشکر می کنم و پذیرای نقطه نظرات برای بهبود امور در سالهای آینده هستیم.
واحد های صنعتی بر اساس آمایش سرزمینی ایجاد نشده
احمد مرادی نماینده مردم بندر عباس و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، نیز در کنفرانس ملی آهن سازی اظهار داشت: ناترازی انرژی ضرر و خسارت کلانی را به کشور وارد آورده که باید بررسی و مورد توجه قرار گیرد ، این ناترازی باید رفع و دغدغه انرژی صنایع مرتفع شود تا شاهد افزایش تولید شویم.
وی افزود: برای برطرف کردن ناترازی کشور در برق باید ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق را مرتفع کنیم .
نماینده مردم بندر عباس تصریح کرد: در مدیریت تدبیر کنیم و حرفها را به عمل تبدیل کنیم و به تولیدکننده این اطمینان را بدهیم که می تواند تولید پایدار داشته باشد در آن صورت می توان به شکوفایی اقتصاد کشور امیدوار بود .
وی ادامه داد: بعضی بی تدبیری ها در کشور ایجاد شده ، به عنوان مثال صنایع آب بر در جایی ایجاد شده که آبی نیست ، آمایش سرزمینی رعایت نشده است .
به گفته وی : عقل به ما حکم می کند که به این موضوعات توجه شود تا خسارت های هنگفت به کشور نزنیم.
مرادی در پایان گفت: انتقال آب از خلیج فارس و شیرین سازی آن بسیار بسیار هزینه دارد که قابل جبران نیست ، باید بازنگری در قوانین داشته باشیم و تصمیم بر اساس آمایش سرزمینی باشد .