اقتصاد نگار: مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت تامین سرمایه دماوند با حضور بیش از ۹۶ درصد سهامداران تقسیم مبلغ ۷۵۶ میلیارد تومان به ازای هر سهم ۵۴۰ ریال را تصویب کرد.
سود خالص تامین سرمایه دماوند در سال مالی گذشته معادل ۸۳۰ میلیارد تومان بود .همچنین میزان رشد سود هر سهم ۳۰ درصد، سود خالص ۳۸ درصد و درآمد شرکت نیز ۸۳ درصد بوده است.
میثم فدائی واحد، مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه دماوند، در این مجمع با اشاره به دستاوردهای مالی این شرکت، از رشد چشمگیر داراییها و عملکرد موفق آن خبر داد. وی اعلام کرد که داراییهای شرکت تأمین سرمایه دماوند به۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است که در مقایسه با دو سال گذشته رشد ۱۳۱ درصدی را نشان میدهد. همچنین، بدهیهای شرکت به یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و سرمایه ثبتشده آن به یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
همچنین، نرخ بازده صاحبان سهام (ROE) در سال مالی اخیر به ۴۳ درصد رسیده که نسبت به دو سال گذشته افزایش ۳۰ درصدی را تجربه کرده است. از سوی دیگر، نرخ بازده داراییها (ROA) نیز در این سال ۲۹ درصد ثبت شده که در مقایسه با دو سال گذشته، رشد ۳۸ درصدی را نشان میدهد.
یادآور می شود درآمد عملیاتی شرکت بالای ۲ هزار میلیارد تومان بوده وداراییهای تحت مدیریت آن به ۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. تأمین سرمایه دماوند در زمینه بازارگردانی نیز توانسته رتبه چهارم را در میان تأمین سرمایههای کشور کسب کند.
سرمایه شرکت طی سال گذشته از ۷۰۰ میلیارد تومان به یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته و برنامهریزی برای افزایش سرمایه به ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال جاری در دستور کار قرار دارد.
در حوزه عرضههای اولیه، دماوند جایگاه نخست را در تعداد عرضهها در بازار سرمایه به خود اختصاص داده است. بر اساس آمارها، این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ سهم ۳۰ درصدی از تعداد و ۴۰ درصدی از حجم عرضههای اولیه را کسب کرده است .
این مجموعه همچنین تاکنون ۷۹ شرکت را ارزشگذاری کرده که تنها در سال مالی گذشته ۲۱ پروژه را شامل میشود. در حال حاضر، ارزشگذاری بیش از ۲۰۰ شرکت (با احتساب شرکتهای زیرمجموعه) در جریان است که بسیاری از آنها برای عرضه اولیه آماده میشوند.
در خصوص شرکت های عرضه اولیه شده میتوان به عرضه اولیه شرکت نشاسته و گلوکز آردینه با نماد “آردینه” اشاره کرد که تامین سرمایه دماوند نقش ارزشگذار و متعهد خرید آن را بر عهده داشت. همچنین، مدیریت دومین افزایش سرمایه بزرگ کشور، متعلق به شرکت فولاد مبارکه، توسط تأمین سرمایه دماوند انجام شده است.