اعمال تعرفه ۹۲۰ درصدی برای گرافیت چین

اعمال تعرفه ۹۲۰ درصدی برای گرافیت چین

تولیدکنندگان گرافیت آمریکایی، با اشاره به شیوه های تجاری غیرمنصفانه، اعمال تعرفه ۹۲۰ درصدی بر واردات گرافیت از چین را خواستار شدند.

به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، تحلیلگران صنعت می‌گویند اگر آمریکا، تعرفه‌های سنگین بیشتری را بر واردات گرافیت از چین که برای ساخت مواد آند باتری لیتیوم یون استفاده می‌شود، اعمال کند، قیمت باتریها ممکن است افزایش یابد و قیمت برخی از قطعات دو برابر شود.

«تولیدکنندگان مواد آند فعال آمریکا»  (AAAMP)که گروهی متشکل از تولیدکنندگان گرافیت آمریکایی است، هفته گذشته، در نامه ای به وزارت بازرگانی و کمیسیون تجارت بین‌الملل، خواستار آغاز تحقیقات تجاری و اعمال تعرفه‌های بالا به میزان حداکثر ۹۲۰ درصد بر واردات گرافیت طبیعی و مصنوعی از چین شدند.

اریک اولسون، سخنگوی این گروه اظهار کرد: «تولیدکنندگان مواد آند فعال آمریکا»، این پرونده را برای کمک به حفاظت از صنعت گرافیت آمریکای شمالی که در معرض خطر سرکوب شدن به دلیل شیوه‌های تجاری بدخواهانه چین است، تشکیل می‌دهد. وی افزود: بدون کمکهای تجاری از سوی دولت آمریکا، صنعت گرافیت داخلی در خطر است اقدامات ضدرقابتی چین، یافتن بسترهای مالی مطمئن را برای تولیدکنندگان گرافیت، دشوار کرده و از تبدیل شدن آنها به بازیگران تثبیت شده در بازار جهانی جلوگیری می‌کند.

این گروه می‌گوید تعرفه ۲۵ درصدی فعلی بر بخش عمده واردات گرافیت از چین، بسیار اندک است.

تعرفه‌ها می‌تواند از سازندگان گرافیت آمریکا حمایت کند، اما وضعیت فعلی در بازار جهانی گرافیت به گونه ای است که طبق برآورد آژانس بین المللی انرژی، ۹۳ درصد از عرضه گرافیت با درجه باتری در جهان، در اختیار چین است و آمریکا فقط یک درصد از این بازار را در اختیار دارد. این آژانس خاطرنشان کرده که در بازار جهانی گرافیت، ریسک ژئوپلیتیکی بسیار بالا است زیرا تقاضا، ۱۰ برابر بیشتر از عرضه خارج از چین در سال ۲۰۳۰ خواهد بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، تنشهای تجاری آمریکا و چین پس از پیروزی دونالد ترامپ، تشدید شده است. رئیس جمهور منتخب آمریکا، چین را تهدید به اعمال تعرفه‌های بیشتر کرده است. در مقابل، پکن با اعمال محدودیت های سخت گیرانه تر در خصوص استفاده نهایی از مواد گرافیت صادر شده به آمریکا،  صادرات مواد معدنی مهمی مانند گالیوم، ژرمانیوم و آنتیموان به آمریکا را ممنوع کرده است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=24266

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: