به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۰.۴۵ درصد معادل ۳۷ سنت افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۰.۶۱ درصد معادل ۴۸ سنت افزایش، به ۷۹ دلار و ۴۴ سنت در هر بشکه رسید.
داده های منتشر شده توسط اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد ذخایر بنزین آمریکا در هفته گذشته، ۴.۵ میلیون بشکه و ذخایر سوختهای تقطیری هم ۴.۱ میلیون بشکه کاهش یافت. کاهش هر دو ذخایر، بیش از حد انتظار بود که نشانه ای از وجود تقاضای قوی است.
شرکت ANZ Research در یادداشتی اعلام کرد با نزدیک شدن به فصل رانندگی در آمریکا، بازار ممکن است در هفتههای آینده دچار محدودیت عرضه شود.
در چین، واردات نفت خام در دو ماه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۵.۱ درصد افزایش یافت و مصرف سوخت هند در ماه میلادی گذشته تحت تاثیر فعالیت قوی کارخانه ای در سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان، ۵.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش پیدا کرد.
شرکت تحقیقاتی کپیتال اکونومیکس در یادداشتی اعلام کرد: پس از احتساب روز اضافی در فوریه امسال، واردات نفت به چین، بر مبنای سالانه، ۳.۳ درصد افزایش یافت که مطابق پیش بینی ها از افزایش تقاضا در سال جاری بود. اما این رشد به طور قابل توجهی کمتر از سال ۲۰۲۳ خواهد بود که پایان محدودیتهای کرونایی، منجر به افزایش فعالیت در بخشهای حمل و نقل و سفر شده بود.
در اظهاراتی که از قیمت نفت حمایت کرد، جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا، روز پنجشنبه گفت: بانک مرکزی آمریکا فاصله زیادی با کسب اطمینان کافی از کاهش تورم برای شروع کاهش نرخ بهره ندارد.
بر اساس گزارش رویترز، خط لوله نفت کی استون پس از آفلاین شدن و محدود کردن موقتی مجرای اصلی ورود نفت کانادا به آمریکا، از روز پنجشنبه فعالیت خود را از سرگرفت.