به گزارش اقتصادنگار به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۱ سنت معادل ۰.۱۳ درصد کاهش، به ۸۱ دلار و ۵۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با سه سنت معادل ۰.۰۴ درصد کاهش، به ۷۷ دلار و ۷۱ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص روز دوشنبه تحت تاثیر انتظارات برای افزایش تقاضا برای سوخت در تابستان نیمکره شمالی، حدود سه درصد صعود کرده بودند. با این حال، تحلیلگران میگویند این افزایش قیمت، موقتی است زیرا چشم انداز نرخهای بهره بالاتر، به قوت خود باقی مانده است.
انتشار شاخص قیمت مصرف کننده آمریکا برای ماه مه و اعلام نتیجه نشست سیاست پولی دو روزه بانک مرکزی آمریکا، برای روز چهارشنبه، برنامهریزی شده است.
ئیپ جون رونگ، استراتژیست بازار آی جی در این باره گفت: با توجه به این که روند کلی قیمت نفت به سمت کاهش متمایل است، نفت برای احیای مستمر قیمت و صعود به بالای سطح ۸۳ دلار، به باور بیشتری نیاز دارد.
کاهش صادرات نفت عربستان سعودی به چین برای سومین ماه متوالی، قیمت نفت را تحت فشار کاهشی بیشتری قرار داد.
به گفته برخی از تحلیلگران، حاشیه سود پالایش بالاتر و همچنین احتمال افزایش خرید نفت توسط دولت آمریکا برای بازسازی ذخایر استراتژیک، به پشتیبانی از قیمت نفت کمک کرده است.
طبق آمار شرکت مالی LSEG، حاشیه سود یک پالایشگاه معمولی در سنگاپور که نفت دوبی را پالایش میکند، در سه روز معامله گذشته، حدود چهار دلار در هر بشکه بوده که در مقایسه با دو دلار و ۵۶ سنت در ماه مه، افزایش نشان میدهد.
بر اساس گزارش رویترز، هیرویوکی کیکوکاوا، رئیس شرکت «ان اس تردینگ» گفت: این چشم انداز که در صورت ماندن وست تگزاس اینترمدیت در زیر قیمت ۷۹ دلار، آمریکا برای بازسازی ذخایر استراتژیک خود اقدام خواهد کرد، از قیمت نفت پشتیبانی کرده است.
جنیفر گرانهولم، وزیر انرژی آمریکا هفته گذشته به رویترز اعلام کرد با تکمیل تعمیرات پایگاههای ذخیره سازی نفت تا پایان سال، آمریکا ممکن است روند پر کردن مجدد ذخایر نفت استراتژیک را تسریع کند. دولت آمریکا میخواهد نفت را در حدود قیمت ۷۹ دلار در هر بشکه خریداری کند.