در نخستین پنل تخصصی گروه فولاد مبارکه مطرح شد/ مشارکت مردم در نقطه کانونی پروژه های فولاد مبارکه

در نخستین پنل تخصصی گروه فولاد مبارکه مطرح شد/ مشارکت مردم در نقطه کانونی پروژه های فولاد مبارکه

پروژه های مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه با محور و مشارکت مردم الگوی جدیدی را دنبال میکند که به نظر می رسد میتواند مصداق همان گفتمان مسیر مسئولانه باشد.

به گزارش «اقتصادنگار»، گروه فولاد مبارکه در نخستین روز نمایشگاه ایران متافو (شنبه ۳ آذر) سه پنل تخصصی برگزار کرد که در نشست نخست، علیرضا وکیلی، مدیرعامل صنایع فولاد توان آور آسیا و رامین بختیاری، عضو هیات مدیره صنایع فولاد توان آور آسیا با طرح گفتمان «مسیر متعالی» به موضوع تعالی سازمانی در گروه فولاد مبارکه ورود کرد.

در نشست دوم، محمدجواد براتی، مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه با اشاره به سابقه تاریخی مسئولیت اجتماعی در فولاد مبارکه که همسو با باور عمیق به این مسئله بود، تصریح کرد: بر مبنای طرح پژوهشی توسعه منطقه فولاد مبارکه، برنامه ریزی ها به نحوی پیش رفت که توسعه متوازن شکل بگیرد.

به گفته براتی فولاد مبارکه در پروژه های متعددی پیشرو بوده و هر کاری را شروع کرده، با موفقیت به انجام رسانده است.

وی با بیان اینکه فولاد مبارکه به دنبال «مسیر ماندگار برای خلق آینده بهتر» است، تصریح کرد: فولاد مبارکه با تغییراتی که در رویکردش ایجاد شد، مسئله یابی و راه حل مسئله را با تاکید بر مشارکت مردم دنبال کرد.

براتی با اشاره به شناسایی و تقویت حلقه های میانی پیشرفت با کمک مردم اظهار کرد: فولاد مبارکه در الگوهای جدید به بلوغ رسیده و توانست بهره وری را ارتقا دهد.

وی در پایان با اشاره اینکه مسئولیت اجتماعی در فولاد مبارکه مبتنی بر پژوهش دقیق است، عنوان کرد: فولاد مبارکه همچنین به دنبال توانایی توانمندسازی و جلب مشارکت سایر ذی نفعان است.

غلامرضا پوربافرانی، رئیس واحد توسعه و تکامل منطقه ای فولاد مبارکه نیز با ارائه کارنامه عملکردی فولاد مبارکه از توانمندسازی مقوله آموزش در میان مردم و مابه ازای ایجاد شغل پایدار در طرح های مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه خبر داد.

پوربافرانی با اشاره اینکه اتفاق جدید در فولاد مبارکه، ایجاد الگوهایی است که در جهت مشارکت و مساعدت مردم همراهی میکند، گفت: در طرح های فولاد مبارکه مشارکت مردم، نقش اساسی دارد.

محمدعلی جعفری، مدیرعامل دانش بنیان شتاب دهنده پیشرفت و آبادانی رستا نیز با طرح مبانی معرفت شناسی و دینی مسئولیت اجتماعی تصریح کرد: نگاه دانش بنیان به مسئولیت اجتماعی حاکی از آن بود که در فولاد مبارکه طرحی نو درانداختیم.

جعفری با اشاره به جایگزینی پیشرفت و تحول به جای توسعه از الگوسازی جدید طرح های فولاد مبارکه مبتنی بر اینکه مردم تصمیم گیران اصلی هستند، خبر داد.

وی با اشاره اینکه فولاد مبارکه با اعتماد به مردم، در یکصد روستا و هفت شهرستان در استان اصفهان سند پیشرفت و آبادانی را به اجرا رساند، گفت: در الگوی جدید پیشرفت و آبادانی فولاد مبارکه ما سه دوره «رویش»، «توانمندسازی» و «رویش» را برای پروژه ها در نظر گرفته ایم که مشارکت مردم نقطه کانونی همه این پروژه هاست.

وی در پایان تصریح کرد: خیلی از پروژه های توسعه ای در فولاد مبارکه توسط مردم صورت می گیرد و این مدل تاثیرات قابل توجهی داشت.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=22576

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: