در پنل تخصصی گروه فولاد مبارکه عنوان شد/ دو پروژه بزرگ برقی در فولاد مبارکه

در پنل تخصصی گروه فولاد مبارکه عنوان شد/ دو پروژه بزرگ برقی در فولاد مبارکه

گروه فولاد مبارکه با تعریف و اجرای دو پروژه بزرگ نیروگاه های خورشیدی و بادی از مسیر صنایع نیروگاهی انرژی های پاک (صناپ) به دنبال تامین نیاز برق مورد نیاز خود است.

به گزارش «اقتصادنگار» سومین پنل تخصصی گروه فولاد مبارکه با طرح گفتمان «مسیر سبز» و رویکرد انرژی پاک برای آینده سبز در فولاد مبارکه برای استفاده از انرژی های پاک و تجدیدپذیر در نخستین روز نمایشگاه تخصصی ایران متافو برگزار شد.

محمدکاظم صباغی هرندی، مدیر ارشد و خدمات پشتیبانی در گروه فولاد مبارکه با اشاره به چالش های پیش روی صنایع فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه با پافشاری و مشارکت وزارت نیرو به دنبال اجرای پروژه هایش با بیشترین توان است.

وی با توجه به محدودیت ها و ظرفیت های کشورمان و تغییرات احتمالی قیمت حامل های انرژی در حوزه انرژی تاکید کرد: چالش ها و محدودیت ها باعث شده ما در مقوله تامین نیاز برق و گاز مجموعه فولاد مبارکه رو به جلو حرکت کنیم، هر چند که فولاد مبارکه در این مسیر پیش روست.

هرندی با اشاره اینکه بیشتر زیرساخت ها در پروژه ها ساخت و طراحی فولاد مبارکه بوده است، گفت: زنجیره تامین تجهیزات و پشتیبانی تماما ساخت داخل بوده است.

هرندی از طراحی بومی سازی کامل پروژه ها و رسیدن به دورنمای چشم انداز ۲ هزار مگاوات برق تولیدی از مسیر انرژی های پاک تا پایان سال ۱۴۱۰ خبر داد.

محمدرضا جعفرزاده، مدیرعامل شرکت صناپ (صنایع نیروگاهی انرژی های پاک) با اشاره به زمان راه اندازی و ماموریت صناپ در فولاد مبارکه که به سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر می گردد، اظهار کرد: فولاد مبارکه از شعار «خلق آینده بهتر»، عبور کرده و فازهای مطالعاتی در پروژه ها به مرحله اجرا رسیده است.

جعفرزاده با اشاره به ظرفیت صناپ در رسیدن به چشم انداز ۲ هزار مگاوات برق از مسیر انرژی های پاک گفت: اکنون پروژه های نیروگاه های خورشیدی با ظرفیت ۶۰۰ مگاوات و نیروگاه های بادی با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات در دسترس گروه فولاد مبارکه است.

وی با بیان اهمیت پروژه های مربوط به انرژی های مسیر پاک در تامین نیاز فولاد مبارکه عنوان کرد: فولاد مبارکه علاوه بر تامین نیازهای خود به دنبال بستری برای رفع نیاز انرژی دیگران و حتی صادرات آن خواهد بود.

مدیرعامل صناپ با اشاره اینکه ایران ۳۰۰ روز آفتابی دارد، عنوان کرد: منطقه مهم نیروگاه خورشیدی در منطقه وسیع کوهپایه اصفهان و این در حالی است که نیروگاه های خورشیدی و بادی فولاد مبارکه در وسعت جغرافیایی استان های کرمان، یزد و اصفهان است.

جعفرزاده با بیان اینکه فولاد مبارکه بزرگترین نیروگاه خورشیدی را طراحی کروه است، عنوان کرد: صناپ در اولویت نخست به دنبال حسن اجرای پروژه هاست اما در گام های بعد به دنبال رهبری در ورود به عرصه های مختلف در پروژه های مربوط به انرژی های پاک است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=22578

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: