آغاز مذاکرات اوپک پلاس برای تاخیر در افزایش تولید نفت

آغاز مذاکرات اوپک پلاس برای تاخیر در افزایش تولید نفت

اعضای کلیدی اوپک پلاس، مذاکراتی را آغاز کرده اند تا افزایش تدریجی تولید متوقف شده را که برای ژانویه برنامه‌ریزی شده بود، به مدت چندین ماه، به تاخیر بیندازند.

به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت: اعضای اوپک پلاس تردید دارند که بتوانند افزایش روزانه ۱۸۰ هزار بشکه‌ای را که در حال حاضر برای ژانویه برنامه‌ریزی شده است، اجرا کنند و همچنین ممکن است لازم باشد که افزایش‌های بیشتر برنامه‌ریزی شده برای ماه‌های آینده را به تعویق بیندازند، زیرا نشانه‌هایی از مازاد عرضه جهانی مشاهده می‌شود.

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی، روز سه شنبه، با الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه و محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، در بغداد دیدار و درباره ثبات بازار نفت گفت و گو کردند. نشست وزیران اوپک پلاس در اول دسامبر به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

هشت کشور اوپک پلاس قرار است از ژانویه، ۲.۲ میلیون بشکه در روز محدودیت عرضه اضافی را به بازار برگردانند. این برنامه به دلیل ریزش قیمت نفت، از اکتبر به تعویق افتاد. این گروه از اواخر سال ۲۰۲۲، تولید خود را با هدف تقویت قیمت‌ها، محدود کرده است.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده که حتی اگر اوپک پلاس افزایش عرضه برنامه‌ریزی شده را به طور کامل لغو کند، بازارهای جهانی نفت در سال آینده، با مازاد عرضه مواجه خواهند شد.

شرکت‌های مالی «سیتی» و «جی پی مورگان چیس اند کو» پیش‌بینی کردند مازاد عرضه در سال آینده، قیمت نفت را به ۶۰ دلار در هر بشکه می‌رساند و اگر اوپک پلاس، شیرهای نفت خود را باز کند، احتمال ریزش بیشتر قیمت وجود دارد.

معامله‌گران در نظرسنجی هفته گذشته بلومبرگ، پیش‌بینی کردند افزایش عرضه اوپک پلاس، احتمالا تا سه ماهه دوم به تعویق خواهد افتاد. شرکت «آر بی سی کپیتال مارکتس» در یادداشتی اعلام کرد این اقدام ممکن است تا اواخر سه ماهه دوم به تعویق بیفتد.

طبق بیانیه خبرگزاری عربستان سعودی، پس از نشست بغداد، عراق بار دیگر برجدی بودن و عزم خود برای پایبندی کامل به پیمان نفتی اوپک پلاس تاکید کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، عراق، روسیه و قزاقستان، برای اجرای سهم خود از محدودیت عرضه اوپک پلاس از ابتدای سال، عملکرد ضعیفی داشتند و با تعهد برای کاهش عرضه بیشتر، قرار است مازاد تولید خود را جبران کنند. عملکرد هر سه کشور در ماه‌های اخیر بهبود یافته است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=22805

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: