بازگشت اعتماد به شرکت دخانیات، محور اصلی برنامه‌ها در دوره جدید

مدیرعامل شرکت دخانیات در مراسم معارفه تاکید کرد:

بازگشت اعتماد به شرکت دخانیات، محور اصلی برنامه‌ها در دوره جدید

امیراسکندری در مراسم  تکریم و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت دخانیات ایران، بازگشت اعتماد به شرکت را محور برنامه‌های خود عنوان کرد و افزود: ایجاد و بازگشت اعتماد به شرکت چه در داخل و چه در بیرون باید محور فعالیت‌ها در دوره جدید باشد.

به گزارش  اقتصاد نگار و به نقل ازمدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل، «فرداد امیراسکندری»، مدیرعامل جدید شرکت دخانیات ایران،  امروز ۲۳ دی ماه، در آئین تکریم و معارفه مدیران عامل سابق و جدید این شرکت،، برنامه‌ریزی و تلاش برای تحقق مطلوبات مورد نظر مدیریت صندوق در سایه همکاری و همراهی مدیران شرکت را از اولویت‌های دوره جدید مدیریت شرکت عنوان و ضمن تشکر از خدمات آشتیانی و با اشاره به سیر تاریخی شکل‌گیری این صنعت در کشور در یک قرن اخیر تأکید کرد: یکی از نمودهای اصلی توسعه‌گرایی در کشور حرکت عمیقی بود که با ایجاد تعدادی بنگاه بزرگ اقتصادی از جمله شرکت دخانیات ایران در ابتدای قرن گذشته آغاز شد و به نحوی زیرساخت‌های توسعه اقتصادی ایران بر اساس آن بنیان گذاشته شد.
وی افزود: امروز و درگذر از قریب به نود سال از تاسیس شرکت دخانیات که نه تنها یک بنگاه اقتصادی که یک سرمایه ملی است،  باید آن را متناسب با شرایط نوین کسب و کار و به شکلی اقتصادی سازماندهی مجدد کنیم.
به گفته وی ، بعد از انتزاع وظایف حاکمیتی در ابتدای دهه نود و  دوره گذار به فضای جدید کسب و کار، شرایط آن‌گونه که باید سازماندهی نشد و شرایط محیطی هم برای این کار آماده نبود و شرکت را با چالش‌هایی زیادی روبرو کرده است.
امیراسکندری ضمن برشمردن عوامل مختلف دخیل در شکل یافتن وضعیت فعلی شرکت و صنعت ملی دخانیات  تصریح  کرد: منشا چالش‌ها هم جنبه داخلی دارد و ابعاد بیرونی؛ موضوعاتی چون وجود رقبای قدرتمند بیرونی، قوانین مالیاتی، موضوع قاچاق، عدم اصلاح ساختار در شرایط پیش از واگذاری در کنار حجم قابل‌توجهی از عوامل دیگر منجر به برخی چالش‌ها از جمله؛ تحمیل حجم قابل‌توجه نیروی انسانی و پایه‌ریزی شکاف مالیاتی بین برندهای ایرانی و خارجی همگی و در مجموع کاهش قدرت رقابت‌پذیری تولیدات شرکت در بازار مؤثر شده است.
وی با اشاره به قانون مالیات بر ارزش افزوده بر وجود ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید داخلی اشاره کرد و افزود: در همین قانون فعلی مالیات بر ارزش افزوده نیز همچنان برخی مزیت‌ها و پتانسیل‌های قانونی وجود دارد چه این که  برای تولیدات دخانی داخلی تا سقف ۵۵ درصد مالیات ارزش افزوده و برای برندهای خارجی سقف ۹۵ درصد دیده شده که می‌توان از این ظرفیت‌های قانونی به عنون یک مزیت در رقابت با شرکت‌های خارجی استفاده بهینه کرد.
امیراسکندری بازگشت اعتماد به شرکت را محور برنامه‌های خود عنوان  و خاطرنشان کرد :  ایجاد و بازگشت اعتماد به شرکت چه در داخل و چه در بیرون باید محور فعالیت‌ها در دوره جدید باشد. در درجه نخست باید کارکنان شرکت بدانند اصل محوری منافع شرکت است و همه باید خود را نسبت به آن مسئول بدانند و در بعد بیرونی هم باید مصرف‌کنندگان با ثبات در کیفیت مواجه باشند؛ در این راستا هسته پژوهشی شرکت باید بر اساس استانداردهای نه سلیقه‌ها عمل کند و کیفیت مواد بر اساس استانداردهای تعریف شده در دسترس باشد و  بازار اعتماد دوباره را تجربه کند تا این دو در کنار ایجاد اعتماد در توزیع‌کنندگان، بتواند مبنایی برای جهش در بازار باشد.
وی گفت :تامین‌کنندگان هم باید بدانند تبعیضی در کار نیست و اولویت منافع شرکت و ترجیحات داخلی شرکت بر اساس کیفیت و قیمت و پایداری محصول است و هیچ اولویتی جز منافع شرکت در این بین اصالت ندارد. وی تاکید کرد :سهامداران نیز مطمئن باشند که مدیران این شرکت به دنبال منافع شرکت، کارکنان و آنها هستند.
امیراسکندری در پایان با تشکر مجدد از اعتماد به وی در سپردن مسوولیت  این شرکت قدیمی و تمجید از توانمندی‌های نیروی انسانی شرکت دخانیات ایران، بار دیگر بحث عوارض و مالیات کالای دخانی در قانون اشاره و تصریح کرد: نباید اجازه داد سلامت در تقابل با این صنعت قدیمی قرار گیرد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://eghtesadnegar.com/?p=25553

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: