به گزارش اقتصاد نگار به نقل از ایسنا، علاالدین رفیعزاده، با بیان اینکه قانون برنامه هفتم توسعه امکانی را تحت عنوان «فوقالعاده خاص» برای ما تکلیف کرده است؛ گفت: همکاران در سازمان ادارای و استخدامی گروههایی را تشکیل دادند و در حال مطالعه بر روی این موضوع هستند تا با یک نگاه جامع بتوانند چارچوبی را تنظیم کنند که بر اساس آن بتوانیم این امکان را که قانونگذار در اختیار دولت گذاشته، در بند قانونی، تحت عنوان فوقالعاده خاص تعریف کنیم. امیدوارم برای دیگر گروهها و فارغ از پرستاران، برای همه رشتههای کارمندی بتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت در قبال کارمندان حمایتی است، اظهار کرد: در ادبیات مدیریت، باور ما بر این است که منابع انسانی بزرگترین سرمایه و منبع یک کشور به حساب میآید.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه باید برای سرمایه انسانی کشور انگیزه ایجاد کرد گفت: سازمان امور اداری و استخدامی، سرمایه انسانی با انگیزهای دارد و در همه حوزهها تحول ایجاد خواهد کرد. این نگاه در دستگاههای خدماتی و عملیاتی مانند بیمارستانها و … حساسیتهای ویژهای دارد؛ چرا که افراد شاغل در این بخش در صف اول خدمت به مردم قرار دارند و از این رو تقویت نیروهایی که به مردم خدمات ارائه میکنند، برای ما بسیار با اهمیت است.
رفیعزاده در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت در این باره ادامه داد: در حال تنظیم برنامهای هستیم و به این گروه توجه ویژهای خواهیم داشت. البته این توجه ویژه حتما به منزله پرداخت نیست و مسائل دیگری مانند مسائل معیشتی هم وجود دارد. باور ما این است که این سرمایه انسانی است که میتواند به یک کشور کمک کند تا برنامههای دولت محقق بشود. به امید خدا به مرور برنامههایی را که تنظیم میکنیم، اعلام خواهیم کرد.